Bemutatkozás

Köszöntöm az Autósuli Szabados Péter honlapon. Szabados Péter vagyok az Autósuli iskolavezetője és oktatója.

Közel 30 éve sikeresen működő autósiskolát vettem át unokatestvéremtől Elek Lászlótól. Célom, hogy a legjobb szakmai tudásom szerint folytassam tovább az Autósuli vezetését. Iskolánk a régi megszokott helyén Eger belvárosában, jól megközelíthető helyen, a Bródy Sándor út. 4. szám alatt fogadja a meglévő és leendő tanulóit. Az elméleti képzéseink is ugyanezen a helyen, modern technikai eszközökkel felszerelt tanteremben történnek. Elméleti és gyakorlati oktatóink jól felkészült szakemberek, akik ennek megfelelően végzik a mindennapi-, de mégsem mindennapi-munkájukat.

A speciális szaktanfolyamokat és kategóriás tanfolyamokat külső szakemberek bevonásával végezzük közösen, akik nagyon jó szakmai háttérrel, felkészültséggel rendelkeznek. Az Autósuli a kategóriás képzéseken túl folyamatosan indítja GKI autóbusz- és tehergépkocsivezetői szaktanfolyamait, és szervezi azok vizsgáit. Tanácsainkkal segítjük hallgatóinkat a különböző szakterületeken való elhelyezkedésben. Közvetlen munkakapcsolatot tartunk közlekedési vállalkozókkal, vállalatokkal, valamint a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközponttal (KAV.).
Folytatva az eddigi munkákat, aktívan részt veszünk a gépkocsivezetők részére előírt folyamatos továbbképzésekben.
Egyetértünk azzal, hogy a közlekedésben jól felkészült, naprakész ismeretekkel rendelkező és igényes gépkocsivezetőkre van szükség.

Az alapításkor megválasztott Autósuli név pontosan jelzi és meghatározza azt az utat, amelyen nekem, mint vezetőnek, és a velünk dolgozó munkatársaknak tovább kell menni. Ez pedig nem más, mint az AUTÓ elfogadása és ismerete, kiegészítve a SULI szerepével.
A közúti közlekedés legfontosabb – jó és okos döntéseket hozó – szereplője a gépkocsivezető, akit erre a veszélyes feladatra jól fel kell készíteni és folyamatos képzésben kell részesíteni. Az iskola eddigi munkája és elért eredményei garanciát jelentenek arra, hogy munkánkat, valamint kitűzött céljainkat teljesíteni tudjuk.

Képzési engedély szám:

 KGHF/104272-1/2019-ITM, KGHF/104272-2/2019-ITM

Felnőttképzési nyilv. szám:

 B/2020/001716

Nysz.:

 51794239

Nem másolható.

GKI továbbképzés

Autósiskolánk folyamatosan indít GKI tehergépkocsi és autóbuszvezetői továbbképzéseket!

truck, road, vehicle