A közúti közlekedés legfontosabb, jó és okos döntéseket hozó szereplője a gépkocsivezető, akit erre a veszélyes feladatra jól fel kell készíteni.
 

Bemutatkozás

Elek László - Autósuli
Az

Autósuli

- Elek László néven bejegyzett képzőszerv - 1990. július 1-től működik Egerben, mint a város első magániskolája. Létrejötte egybeesett - a korábbi gépjárművezetésben évtizedeken át vezető szerepet vállaló -

ATI

megszüntetésével. A szakmai munkát teljesen új formában, egyéni vállalkozóként kezdtem, amely 28 éve sikeresen működik.

Eger belvárosában, jól megközelíthető helyen fogadjuk ügyfeleinket a

Bródy Sándor u. 4.

szám alatt.

A szakmai munka legjobb előkészítését az irodában folyó figyelmes, segítőkész tevékenység jelenti, amit 27 éve a feleségem végez.

Korszerű technikai eszközök
Az oktatásokra bérelt helyiségeink olyan oktatási intézményekben vannak, amelyek minden esztétikai és szakmai igényt kielégítenek. A legkorszerűbb technikai eszközök állnak rendelkezésre az oktatás és vizsgára való felkészítés során. A képzés ideje alatt részletfizetési lehetőséget biztosítunk hallgatóinknak.
Gyakorlati oktatóink jól felkészült szakemberek, akik ennek megfelelően végzik a mindennapi-, de mégsem mindennapi-munkájukat. A speciális szaktanfolyamokat és kategóriás tanfolyamokat külső szakemberek bevonásával végezzük közösen, akik nagyon jó szakmai háttérrel, felkészültséggel rendelkeznek.
Az Autósuli a kategóriás képzéseken túl folyamatosan indítja a megyei igények szerint felmerülő GKI autóbusz- és tehergépkocsivezetői - a korábbi TIR és belföldi helyett - szaktanfolyamait, és szervezi azok vizsgáit. Tanácsainkkal segítjük hallgatóinkat a különböző szakterületeken való elhelyezkedésben.
Közvetlen munkakapcsolatot tartunk közlekedési vállalkozókkal, vállalatokkal, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatósággal.
Folytatva az eddigi munkákat, aktívan részt veszünk a gépkocsivezetők részére előírt

folyamatos továbbképzésekben

. Egyetértünk azzal, hogy a közlekedésben jól felkészült, naprakész ismeretekkel rendelkező és igényes gépkocsivezetőkre van szükség határainkon innen és túl.

Az alapításkor megválasztott Autósuli név pontosan jelzi és meghatározza azt az utat, amelyen nekem, mint vezetőnek, és a velünk dolgozó munkatársaknak tovább kell menni. Ez pedig nem más, mint az AUTÓ elfogadása és ismerete, kiegészítve a SULI szerepével.
A közúti közlekedés legfontosabb - jó és okos döntéseket hozó - szereplője a gépkocsivezető, akit erre a veszélyes feladatra jól fel kell készíteni és folyamatos képzésben kell részesíteni.

Az iskola eddigi munkája és elért eredményei garanciát jelentenek arra, hogy munkánkat, valamint kitűzött céljainkat teljesíteni tudjuk.

Képzési eng. sz.:

EM/EL/A/NS/286/1/2009,

Nysz.:

10-0058-05